200 - 250 g firm sourdough (just refreshed)
flour for rolling out
salt
spices and seeds to taste:
- sesame and niguilla (black onion) seeds (as in the picture)
- sesame and caraway
- ....
Roll out the sourdough thinly and transfer onto parchment paper. Brush with water. Sprinkle with salt and seeds and spices. Cut diamonds using a pizza cutter wheel. Bake at 200°C for 10-15 minutes.
After cooling down break apart the diamonds.
200 - 250 g fester Sauerteig (gerade gefüttert)
Mehl zum Ausrollen
Salz
Gewürze und Samen nach Geschmack:
- Sesam und Niguilla- (Zwiebel-) samen (siehe Bild)
- Sesam und Kümmel
- ....
Sauerteig dünn ausrollen und auf Backpapier legen. Mit Wasser bepinseln. Mit salz und Samen und Gewürzen bestreuen. Mit dem Pizzaschneider in Rauten schneiden. Bei 200°C für 10-15 min. backen.
Nach dem Abkühlen die Rauten auseinander brechen.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
1 comment:
Hi it's Jeremyll33 from the Jamie Oliver site discussing Wetten Dass with you!
seems we have a private thread now!
I like your blog and will read it mor enow.
Want to read mine? www.theenglishgardener.blogspot.com
Jeremy
Post a Comment