Thursday, April 13, 2006

Champignons mediterran - Mediterranian mushrooms

Ein Rezept von meiner Patentante.

kalt oder warm.
Als Beilage oder zu Weißbrot
Schale Champignons (200-400g)
1 Becher Schmand
getrockneter Estragon, Salz, Pfeffer, ggf. Knoblauch

Zubereitung:
Champignons ggf. halbieren oder vierteln. Kleinere ganz lassen.
In Olivenöl ggf mit dem Knoblauch braten. Etwas Salzen und den Schmand dazugeben. Mit reichlich Estragon würzen und etwas einköcheln lassen.
Abschmecken.

A recipe from my godmother.

cold or warm.
As a side dish or with French bread

Mushrooms (200-400g)
about 200 g (7 ounces) Schmand ("schmand" is a thick kind of sour cream. Use sour cream (thick) or creme fraiche instead)
dried tarragon, salt, pepper, garlic (optional)

method:
Cut larger mushrooms in halves or quaters. Smaller one leave in one piece.
Fry in olive oil (with garlic). Add some salt and the "schmand". Season with lots of tarragon and reduce until sauce is rather thick.
Season to taste

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